نوآورد

نوآورد بلاگ، وابسته به وبسایت نوآورد در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

نوآورد

نوآورد بلاگ، وابسته به وبسایت نوآورد در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خیار شور

طرز تهیه خیارشور خوشمزه
طرز تهیه خیارشور با طعمی خوشایند به طوری که خیارشورها کاملا ترد و سفت و خوشرنگ و بو باشند را در این دستور کاملا متفاوت تجربه کنید. معمولا اواخر شهریور زمانی مناسب برای تهیه خیارشور می باشد که با انتخاب خیار های کوچک و ریز و قلمی می توانید خیارشورهای با ظاهری بیرونی آماده کنید.

·         یک کیلوگرم خیار تازه و قلمی

·         ۳ حبه سیر متوسط

·         ۱۰۰ گرم شوید گل مخصوص خیارشور

·         ۳ عدد کوچک فلفل سبز و تند

·         چند عدد برگ انگور

·         یک چهارم استکان سرکه

·         به میزان لازم نمک

خیارها، برگ انگور، فلفل و سیرهای پوست گرفته را جداگانه کاملا تمیز بشویید و بگذارید آبشان کشیده شوند و به طور کامل خشک خشک شوند. ظرف مناسبی که می خواهید خیارشور را در آن بگذارید شسته و خشک و آماده کنید. کف ظرف یک لایه خیار به طور منظم خیار بچینید.

برگرفته از مقاله «طرز تهیه خیارشور»

منبع: آرگا

  • ۹۵/۰۵/۱۶
  • بنیاد نوآورد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی