طرز تهیه خیارشور خوشمزه
طرز تهیه خیارشور با طعمی خوشایند به طوری که خیارشورها کاملا
ترد و سفت و خوشرنگ و بو باشند را در این دستور کاملا متفاوت تجربه کنید. معمولا اواخر
شهریور زمانی مناسب برای تهیه خیارشور می باشد که با انتخاب خیار های کوچک و ریز و
قلمی می توانید خیارشورهای با ظاهری بیرونی آماده کنید.
· یک کیلوگرم خیار تازه و قلمی
· ۳ حبه سیر متوسط
· ۱۰۰ گرم شوید گل مخصوص خیارشور
· ۳ عدد کوچک فلفل سبز و تند
· چند عدد برگ انگور
· یک چهارم استکان سرکه
· به میزان لازم نمک
خیارها، برگ انگور، فلفل و سیرهای پوست گرفته را جداگانه کاملا تمیز بشویید و بگذارید آبشان کشیده شوند و به طور کامل خشک خشک شوند. ظرف مناسبی که می خواهید خیارشور را در آن بگذارید شسته و خشک و آماده کنید. کف ظرف یک لایه خیار به طور منظم خیار بچینید.
برگرفته از مقاله «طرز تهیه خیارشور»
منبع: آرگا
- ۹۵/۰۵/۱۶