آشنایی با روش تهیه خورش قورمه سبزی با مرغ (برای چهار نفر)
2 عدد ران مرغ - یک کیلوگرم سبزی قورمه پاک نکرده (تره، جعفری، کمی شنبلیله و گشنیز و در صورت وجود اسفناج) - 3 قاشق غذاخوری لوبیا قرمز - 4 عدد لیمو امانی - یک قاشق غذاخوری گرد لیمو - نمک و فلفل به میزان لازم - یک قاشق مرباخوری آرد گندم - یک عدد پیاز متوسط - 2 فنجان روغن
لوبیا شسته شده، کمی نمک و 5-4 لیوان آب را برای مدت 4-3 ساعت میپزیم تا لوبیا کاملاً پخته شود و نصف بیشتر آب آن نیز تبخیر شود. سبزی قورمه را پاک کرده، شسته، کاملاً ریز خرد میکنیم. (برای اینکه سبزی قورمه خوب خرد شود ولی له نشود بهتر است سبزیهای شسته شده را در یک کیسه پارچه ای ریخته ...
ادامه مطلب در «آشنایی با طرز تهیه قورمه سبزی»
منبع: تبیان
- ۹۵/۰۵/۲۰