مصرف سیب میزان کلسترول را کاهش میدهد
سطح بالای کلسترول در بدن مشکلات طولانی مدت و خطرناکی را به دنبال دارد با مصرف
سیب میتوانید سطح کلسترول را در حد نرمال نگه دارید. مطالعات و پژوهشها حاکی از
این است که خوردن دو عدد سیب در هر روز تقریباً به میزان 16 درصد سطح کلسترول را
پایین میآورد. برای کاهش سطح کلسترول هیچ چیز دیگری به اندازه سیب مفید نیست. این
خاصیت سیب به دلیل عملکرد فیبرها و آنتی اکسیدانهای موجود در آن میباشد.
اصلیترین فیبر موجود در سیب یعنی پکتین میتواند چربیها را به دام بیندازد. به این ترتیب که پکتین در تماس با آب به صورت یک مادهی لزج و ژل مانندی در میآید که بخشی از چربیها و قندهای مصرف شده را به خود جذب کرده و سپس به صورت مدفوع دفع میکند. برای همین به آن «تلهی چربیها» میگوییم. نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد که مصرف سیب تأثیر مثبتی در تنظیم کلسترول دارد.
بر اساس نتایج پژوهشی که در سال 2009 انجام شده است، اثرات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی فلاوونوئیدهای موجود در سیب، میزان کلسترول بد خون را کاهش میدهد و از ابتلا به بیماریهای مربوط به کلسترول مانند آترواسکلروز پیشگیری به عمل میآورد. برای بهرهمند شدن از این خاصیت سیب میتوانید روزانه آب سیب بدون شکر و مواد نگهدارنده میل کنید و یا این که هر روز دو عدد سیب بخورید. برای استفادهی بیشتر از مواد مغذی موجود در سیب، پوست آن را دور نیندازید، زیرا پوست سیب دو تا شش برابر بیشتر از گوشت آن، ترکیبات آنتیاکسیدانی دارد.
- ۹۵/۰۱/۰۹