زمانی که رادیکالهای آزاد موجب اکسید شدن کلسترول میشوند به رگهای خون آسیب میزند که زیتون سیاه میتواند از بروز این مشکل جلوگیری کند.
· زیتون سیاه حاوی آنتی اکسیدانهایی است که از اکسید شدن کلسترول و وقوع سکته قلبی جلوگیری میکند. زیتون سیاه منبع غنی از ویتامین E است که قابلیت خنثی ساختن رادیکالهای آزاد را دارد و میتواند مانعی برای بروز بیماری سرطان در فرد باشد. بررسیها نشان میدهد رژیم غذایی که به همراه روغن زیتون است میتواند خطر سرطان روده را کاهش دهد.
· مصرف زیتون سیاه میتواند در سلامت پوست و مو نیز موثر باشد. زیتون سیاه سرشار از اسیدهای چرب و آنتی اکسیدانهایی است که پوست را از اشعه فرابنفش محافظت میکند و محافظی در برابر سرطان پوست و پیری زودرس پوست است.
· همچنین زیتون سیاه منبع غنی از آهن است. افرادی که از کمبود آهن رنج میبرند اکسیژن کافی به سلولهای بدنشان نمیرسد و مصرف این ماده خوراکی میتواند تا حدودی کمبود آهن بدن را جبران کند.
· زیتون سیاه به دلیل آن که حاوی ویتامین A است میتواند در افزایش دید چشم در تاریکی موثر باشد.
- ۹۵/۰۱/۰۹