انگور و سنگ کلیه
انگور میتواند با قلیایی نمودن ادرار خطر تشکیل سنگهای
اسیداوریکی را کاهش دهد و با داشتن مقادیر قابلملاحظهای آب به افزایش حجم ادرار
کمک نموده و فشار بر کلیهها را کاهش دهد.
هستهی انگور سرشار از «فنولیکها» و «پروآنتوسیانیدین» است که هر دو جزو آنتیاکسیدانهای قوی محسوب میشوند. این آنتیاکسیدانها باعث تقویت کلیهها شده و آسیبهای وارد شده را ترمیم میکنند. اثرات انگور به دلیل دارا بودن همین آنتیاکسیدانها و ویتامینهایی از جمله ویتامین C، E و بتاکاروتن به مدت 3 روز در کلیهها فعال میماند و به همین دلیل از این میوه به عنوان درمانی طبیعی برای این اعضا یاد میشود. تمام ترکیبات انگور به دفع سموم از کلیهها کمک کرده و باعث بهبود عملکرد آنها میشوند.
انگور قرمز حاوی آنتیاکسیدانهای بیشتری نسبت به انگورهای زرد بوده و بیشترین خاصیت را در سلامت کلیهها دارد. برای تقویت کلیهها کافی است که روزانه 15 حبه انگور میل کنید. بهترین زمان برای مصرف انگور در وعدهی صبحانه است. شما میتوانید این حبههای خوشمزه را به غلات صبحانه (تهیه شده از جودوسر) یا داخل ماست طبیعی ریخته و میل کنید. میتوانید از این میوه در تهیهی سالاد میوه استفاده کرده و از خواص بینظیر آن بهرهمند شوید.
در گام اول فراموش نکنید که انگور حاوی قند است. اگر میخواهید بیشترین استفاده را از خواص آن ببرید بهتر است در مصرف آن زیادهروی نکنید. بیماران دیابتی و افراد دارای آلرژیهای شدید باید در مصرف این میوه تعادل را رعایت کنند.
مصرف انگور از نابینایی جلوگیری میکند
انگور تازه و عصاره آن با داشتن غلظت بالای آنتیاکسیدانها میتواند از کاهش
بینایی و بیماری تحلیل برنده ماکولار وابسته به سن جلوگیری نموده و بهطورکلی از
سلامت چشمها حمایت کند. علاوه براین فلاوونوئیدهای موجود در انگور میتوانند با
کاهش رادیکالهای آزاد و جلوگیری از اثرات مخرب آنها خطر آبمروارید را نیز کاهش
دهند.
تبیان – نوآورد – رژیم سلامتی
- ۹۵/۰۱/۰۴