کنترل فشارخون
سدیم معمولاً به شکل نمک در وعدههای غذایی وارد بدن میشود. اما اگر افزایش سدیم
با کاهش پتاسیم همراه شود، نتیجه آن افزایش فشارخون است. انجیر از طرفی دارای مقادیر
زیادی پتاسیم و از طرف دیگر دارای میزان کمی سدیم است. در نتیجه این میوه برای
مبارزه با فشارخون گزینه بسیار مناسبی است. انجیر با ایجاد تعادل در فشارخون برای
شما آرامش به همراه میآورد.
پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی
انجیر خشک حاوی فنول، امگا 3 و امگا 6 است. این اسیدهای چرب خطر ابتلا به بیماریهای
قلبی را کاهش میدهند. علاوه بر این، برگ انجیر تأثیر زیادی بر میزان تریگلیسیرید
موجود در خون دارد. در واقع، برگ انجیر یک بازدارنده برای تریگلیسیرید محسوب میشود
و مقدار کلی آن را کاهش میدهد. تریگلیسیرید یکی از علل اصلی بیماریهای قلبی است.
- ۹۵/۰۱/۰۴