نوآورد

نوآورد بلاگ، وابسته به وبسایت نوآورد در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

نوآورد

نوآورد بلاگ، وابسته به وبسایت نوآورد در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

  • ۰
  • ۰

تغذیه در دوران بارداری از آنچنان اهمیتی برخوردار است که از آن به عنوان عاملی تعیین کننده در سلامت جنین، نوزاد و کودک سال‌های بعد یاد می‌شود. آنچه که زن باردار می‌خورد تنها برای حفظ سلامت او از اهمیت برخوردار نیست بلکه سلامت جنین هم درگروی آن چیزی است که زن باردار می‌خورد.

بدون شک استفاده از مواد غذایی که در عین برخورداری از ارزش غذایی بالا، حجیم و سنگین نباشد بهترین توصیه به زنان باردار است. پس برای آشنایی با این دسته از مواد غذایی ارزشمند مقاله پیش روی را از دست ندهید.

مواد غذایی که در عین برخورداری از ارزش غذایی بالا، حجیم و سنگین

تامین پروتئین و ویتامین با مصرف غلات در وعده صبحانه
طی
۹ ماه بارداری، استفاده از مواد غذایی حاوی ویتامین B یکی از اصلی‌ترین توصیه‌های کارشناسی به زنان باردار است. در عین حال باید توجه داشت که مصرف این دسته از مواد در صبح هنگام و به عنوان صبحانه ارزش دوچندانی پیدا می‌کند. به طور کلی کارشناسان علم تغذیه مصرف حدود ۴۰۰ میکروگرم از مکمل‌های ویتامینی در روز را به زنان باردار توصیه می‌کنند.

صبحانه تهیه شده از غلات می‌تواند به عنوان بمب ویتامین در نظر گرفته شود. تحقیقات نشان می‌دهد تمام زنان در دوران بارداری به ۱۰ گرم پروتئین بیشتر در روز نیاز دارند و در مجموع یک زن باردار روزانه به حداقل ۶۰ گرم پروتئین نیاز دارد. لوبیا و عدس منابع  غنی از پروتئین به شمار می‌آیند که به ازای هر پیمانه از این نوع غلات، ۱۵ گرم پروتئین جذب بدن می‌شود.

تامین کلسیم  با نوشیدن شیر بدون چربی
در زمان بارداری، بدن تا دو برابر کلسیم بیشتر از غذاهایی که مصرف می‌شود جذب می‌کند با این حال بسیاری از زنان باردار غذاهایی مصرف می‌کنند که حاوی مقادیر کمی از کلسیم است. از این رو نوشیدن شیر بدون چربی اقدامی هوشمندانه برای رفع چنین کمبودی است
.

میوه‌ خشک شده، میان وعده‌ مغذی و خوشمزه
به آنها به عنوان میان وعده‌های مغذی و خوشمزه‌ای نگاه کنید که می‌توانند نیاز شما به عنوان یک زن باردار به شیرینی را به خوبی برطرف کنند. زردآلو و گیلاس خشک شده از بهترین انتخاب‌ها هستند. البته به یاد داشته باشید که استفاده از موز خشک شده توصیه نمی‌شود چون معمولا با استفاده از روغن فرآوری می‌شود که به همین دلیل مملو از چربی است.

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد نی نی سایت

  • ۹۴/۱۱/۲۰
  • بنیاد نوآورد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی