نوآورد

نوآورد بلاگ، وابسته به وبسایت نوآورد در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

نوآورد

نوآورد بلاگ، وابسته به وبسایت نوآورد در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

  • ۰
  • ۰

سابقاً خانمی را که دچار دردهای زایمان بود به طور معمول از خوردن و آشامیدن منع کرده و مایعات داخل وریدی تجویز می‌‌کردند، چون ممکن بود بیهوشی عمومی برای انجام سزارین ضرورت پیدا کند و اگر مادر در طی بیهوشی دچار استفراغ شود غذاهای داخل معده ممکن است به داخل ریه‌‌ها استنشاق و باعث مشکلات فراوانی شود.

در حال حاضر بیشتر مادرانی که سزارین می‌‌شوند بیهوش نشده و بی حسی اپیدورال و یا اسپاینال می‌‌گیرند؛ بنابراین به خالی نگه داشتن معده به اندازه سابق اهمیت داده نمی شود. البته نگرانی که در این مورد وجود داشته به خاطر احتمال استفراغ در زمان بیهوشی و ورود محتویات معده به داخل ریه‌‌ها بوده است به این دلیل است که ترجیح داده می‌‌شود مادران در حین دردهای زایمانی مقادیر کمی از مواد سریع الهضم را بخورند تا کمتر احساس ناراحتی داشته باشند.

خوردن و آشامیدن برای تامین انرژی زایمان ضروری است
هر فعالیتی نیاز به انرژی دارد. کار سخت زایمان و به دنیا آوردن نوزاد نیز از این قاعده مستثنی نیست. بنابراین خوردن و آشامیدن در هنگام زایمان نه تنها منع نمی‌شود که ضروری هم هست؛ اما باید سعی نمود از موادی استفاده کرد که به آسانی هضم شده و در حجم کم، انرژی بیشتری داشته باشد. لازم به یادآوری است، در مراحل اولیه شروع دردها غذا بخورید تا انرژی مورد نیاز برای زایمان را فراهم کنید.

 وقتی به مراحل دردهای شدیدتر و طولانی‌تر می‌‌رسید، معده شما ممکن است پذیرای دریافت مواد غذایی نباشد. مواد غذایی کربوهیدرات (مانند ماکارونی و مواد قندی) سرشار از انرژی بوده و طی ساعت‌‌هایی که دردهای زایمان طول می‌‌کشد، انرژی مورد نیاز را فراهم می‌‌کنند.

در مراحل اولیه دردهای زایمان این غذاها را مصرف کنید
مواد غذایی باید با مقادیر کمتر و در فواصل زمانی کوتاه استفاده و از پرخوری در یک وعده اجتناب شود. بهتر است از غذاهای سهل‌الهضم استفاده نمود؛ مثل ژله، سوپ‌‌های سبک یا چند عدد نان شیرینی ساده . مواد قندی بهترین تأمین کننده انرژی بوده و به آسانی هضم می‌‌شوند. میوه‌‌ها و آب میوه‌‌ها سریعاً انرژی تولید می‌‌کنند. خرما، عسل، غلات و شیرینی‌‌های بدون کرم و چربی نیز بهترین انتخاب هستند
.

لازم به یادآوری است، در مراحل اولیه شروع دردها غذا بخورید تا انرژی مورد نیاز برای زایمان را فراهم کنید . وقتی به مراحل دردهای شدیدتر و طولانی‌تر می‌‌رسید، معده شما ممکن است پذیرای دریافت مواد غذایی نباشد.

بعضی از مادران در حین دردهای زایمان احساس تهوع داشته و تمایلی به خوردن و آشامیدن ندارند. در این موارد باید از خوردنی‌‌ها و نوشیدنی‌‌هایی که در زمان تهوع و استفراغ‌‌های اوایل حاملگی برایشان مطلوب و قابل تحمل بوده، استفاده کنند ولی از غذاهای نفّاخ، چرب، سرخ کرده و نوشابه‌‌های گازدار باید پرهیز نمایند.

در مراحل اولیه دردهای زایمان، آب فراوان بنوشید
سعی کنید که آب لازم را به بدن خود برسانید چون اگر بدنتان دچار کم آبی شود فیزیولوژی آن به هم خورده، انرژی شما تخلیه و سیر زایمان آهسته‌تر می‌‌شود و عضلاتی که آب و غذای کافی دریافت نکرده باشند کار خود را خوب انجام نمی‌دهند. در مراحل اولیه دردهای زایمانی با نوشیدن حداقل یک لیوان (
۲۴۰ میلی‌لیتر) آب در ساعت مایعات را در بدن خود ذخیره کنید.

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد نی نی بان

  • ۹۴/۱۱/۲۰
  • بنیاد نوآورد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی