نوآورد

نوآورد بلاگ، وابسته به وبسایت نوآورد در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

نوآورد

نوآورد بلاگ، وابسته به وبسایت نوآورد در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

  • ۰
  • ۰

همه ما خواهان خلاقانه زندگی کردن و یا خلاقانه کار کردن هستیم؛ اما واقعا اینگونه زندگی کردن ممکن است مشکلات خاص خود را داشته باشد. نکته ای که باید مدنظر داشت این است که خلاقانه زندگی کردن بیش از اینکه شبیه به هر چیزی باشد، شبیه به عادت است و همراه هر عادتی قوانین خاصی وجود دارد که با دنبال کردن آنها می توانید سفت و سخت به آن عادت بچسبید.

اغلب مردم از نبود وقت کافی برای انجام دادن کارها گله می کنند، اما برخی افراد هستند که بیشترین کارها را در کمترین زمان ممکن انجام می دهند؛ در نتیجه همیشه وقت اضافه برای انجام کارهای بیشتر دارند.

برخلاف تصور رایج اغلب مردم، سازنده و مبتکر بودن، به بهره هوشی بالا یا قدرت و داشتن توانایی منحصربفرد نیازی ندارد. در واقع با انجام کارهایی ساده و عادت دادن آنها در خود می توانید فردی خلاق باشید. در ادامه به معرفی ۱۴ عادت مختلفی را که افراد مبتکر ۱۵ دقیقه قبل شروع کار روزانه انجام می دهند می پردازیم.

14 عادت روزانه انسان های خلاق و مبتکر

حداقل ۱۵ دقیقه قبل از شروع کار در دفترشان قدم می زنند
افراد مبتکر اهمیت گزارش آغاز کاری را به خوبی می دانند. آنها به جای عجله کردن و شتافتن در انجام موقت کارها، خانه شان را زودتر ترک می کنند و با آسودگی خاطر بیشتری به سمت محل کار قدم می زنند
. آنها همچنین چند آهنگ آرام بخش را در شروع روزکاری شان انتخاب می کنند تا هم خلق بشاش تری داشته باشند و هم ۱۵ دقیقه وقت اضافی برای آماده شدن به دست بیاورند.

فضای کاری شان را حرفه ای می چینند
همچون یک پزشک در حال جراحی در اتاق عمل و همچون یک آشپز در حال آشپزی در آشپزخانه، افراد مبتکر قبل از اینکه کارشان را شروع کنند مطمئن می شوند که همه ابزارهای مورد نیاز کاری آماده هستند و در موقعیت مناسب خودشان قرار دارند. آنها فضای کاریشان را همیشه مرتب و منظم حفظ می کنند تا اگر نیازی به چیزی داشتند بیهوده وقت ارزشمند خود را را برای پیدا کردن آنها هدر ندهند.

کاری را که انجام می دهند دوباره بازبینی می کنند
مرور آنچه را که قبلا انجام داده اید، مخصوصا زمانی که از سفر یا تعطیلات آخر هفته باز می گردید، بسیار مفید است. آدم های خلاق هنگامی که می خواهند کارشان را دوباره آغاز کنند، خودشان را با کارهایی که قبلا انجام داده اند آماده می کنند.

پایان کار همیشه حس خوبی در آدم ایجاد می کند؛ آنها به جای اینکه مستقیما به سمت انجام کار شیرجه بزنند، دستاوردها و موفقیت های قبلی خودشان را مرور می کنند. انجام چنین کاری علاوه بر اینکه مسیر کار بعدی که می خواهید شروع کنید را مشخص می کند، می تواند احساس دوباره موفق شدن و انجام دادن آن کار در شما را نیز تقویت کند.

فهرست وظایف کاری و سر موعد مقرر انجام دادن آنها را ارزیابی می کنند
افراد مبتکر، لیستی از کارهایی که می خواهند انجام دهند دارند و همیشه کارهایی را در ابتدای روزکاری انتخاب می کنند که راهبری و از پیش برنامه ریزی شده است. آنها ضرب العجل ها و جلسات کاری مهم و را به خود یادآوری می کنند و سعی می کنند کارهایشان را بر اساس این ها زمان بندی و اولویت بندی کنند.

سه کاری که از همه مهم تر است انتخاب می کنند
آدم های خلاق و مبتکر می دانند که اگر بیش از حد برای خود برنامه بچینند در آنها غرق خواهند شد. برای اینکه آنها بتوانند فقط بر کاری که انجام می دهند تمرکز کنند و همچنین از چند وظیفگی پرهیز کنند، سه کاری که از همه مهم تر است را برمی گزینند و شش دانگ حواس خود را متوجه این سه کار می کنند. لئو باباتا بنیان گزار وب سایت بهره وری Zen Habits، همیشه سه کار را که از همه مهم تر هستند هر روز برای انجام دادن انتخاب می کند و هر روز صبح در مسیر انجام آنها حرکت می کند.

افراد خلاق از خودشان سوالات خلاقانه ای را می پرسند
با سوالات مبتکرانه و خلاقانه ای که آنها از خود می پرسند، به روشنی آن چیزی را که هر روز می خواهند در آن موفق شوند به دست می آورند. اگر مشکلاتی وجود داشته باشند که نیاز به حل کردن آنها احساس شود، این مشکلات را شناسایی کرده و آن ها را ارزیابی می کنند
.

آنها زمان خود را در طول روز برای حل مسائل بی اهمیت هدر نمی دهند؛ درواقع با پرسیدن سوالات خوب و مفید از خود، حتی انگیزه ی کافی برای انجام وظایف در طول روز را نیز به دست می آورند. برای مثال رون فریدمن  یک متخصص در زمینه ی انگیزش انسان می گوید که هر روز هنگام شروع کاری این سوال را از خود بپرسید (( امروز نیز تمام می شود و این دفتر را با احساس فوق العاده ای از موفقیت ترک می کنم. امروزمن چه چیزی به دست آوردم ))

متن کامل مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد - زومیت

  • ۹۴/۱۱/۱۹
  • بنیاد نوآورد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی