نوآورد

نوآورد بلاگ، وابسته به وبسایت نوآورد در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

نوآورد

نوآورد بلاگ، وابسته به وبسایت نوآورد در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

  • ۰
  • ۰

پژوهش مدرن نشان داده که زمانی که چشمان مان رنگی را لمس می کند مغزمان مواد شیمیایی را رها می کند که هم سطح فیزیکی و هم احساسی بدن را تحت تاثیر قرار می دهد. برای مثال بودن در یک اتاق قرمز رنگ ضربان قلبتان را افزایش می دهد و مواد شیمیایی که به انرژی زیاد و پرخاشگری ارتباط دارند را تحریک و فعال می کنند. در حالی که رنگ زرد سروتونین (مواد شیمیایی احساس خوب) را در مغزمان فعال می کند.

 رنگ درمانی سال ها در درمان حرفه ای سنتی مورد استفاده قرار می گرفته اما تجار کسبه اخیرا از رنگ ها در تغییر خلق و خوی انسان ها بهره می برند. اتفاقی نیست که در بسیاری از رستوران های فست فود از رنگ قرمز استفاده می کنند. یا فلوکس واگن برای به تصویر کشیدن تصویری شاد و رویایی از رنگ زرد استفاده می کند.

در مراکز یوگا رنگ آبی و سبز دیده می شود و برخی از زندان ها زندانیان پرخاشگری را در اتاق های صورتی نگه می دارند که آرامش دهنده است و انرژی بد آنها را از بین و تحلیل می برد. زمانی که یک مقدار بیشتر در مورد مشخصه و ویژگی های هر رنگ یاد گرفتیم، می توانیم در بهبود فضا و اتمسفر اتاق های مختلف خانه مان از آنها بهره بگیریم. در اینجا برخی از آنها عنوان شده است.

ویژگی های روانشناختی رنگ ها

رنگ بنفش رنگ فرهیختگان
رنگ بنفش اغلب رنگ مورد علاقه دختران نوجوان است، این رنگ ناحیه حل مسئله را در مغزمان تحریک می کند و خلاقیت، حس ششم و توانایی هنری را القا می کند. در طراحی، رنگ بنفش توانگری و فرهیختگی را نشان می دهد. استفاده بیش از اندازه از این رنگ منجر به احساس عدم امنیت یا سرکوب احساسات را به فرد می دهد.

رنگ قرمز، رنگ پرانرژی
رنگ قرمز همراه با انرژی و قدرت زیاد است. رنگ قرمز اولین رنگی است که به محض ورود به اتاق جلب توجه می کند. رنگ قرمز پیام جسارت، جاه طلبی و قدرت را می رساند. آن هوشیاری و سرعت و ارتباط با خود فیزیکی مان را ترغیب می کند. زمانی که زیادی از رنگ قرمز استفاده شده باشد یا فردی به رنگ قرمز حساس باشد، ممکن است احساس خشم، ناراحتی یا دشمنی کند.

رفتار برون گرا و شاد با رنگ نارنجی
نارنجی رنگ گرم، وسوسه انگیز و شادی بخش است. این رنگ احساس خوش مشربی، ارتباطی لذت بخش و شادی و خوشبختی را القا می کند. این رنگ حضور قوی احساسی دارد و رفتار برون گرا و شادی را ایجاد می کند. از آنجا که رنگ نارنجی قرمز را هم در بر می گیرد، ممکن است در استفاده از آن زیاده روی شود و در چنین شرایطی احساس خستگی، ناراحتی و سرخوردگی به آدم دست می دهد.

رنگ سبز، صاحب فضائل مثبت
سبز شدیدا رنگ خوش آیند و مطبوعی است. این رنگ فضایل مثبت زیادی دارد- شروع مجدد را القا می کند، توازن، نشاط و طراوت و کاهنده استرس است. یک شیوه عالی برای افزودن رنگ سبز به خانه می تواند استفاده از گیاهان آپارتمان باشد. در حالیکه هیچ وجه خیلی منفی در اکثر سبزها نیست اما استفاده بیش از حد از این رنگ می تواند تنبلی و بی حالی و عدم ابتکار عمل را به همراه داشته باشیم.

آرامش و سکون با رنگ آبی
رنگ آبی آرامش و سکون را القا می کند و رنگ بسیار طرفداری است (اکثر قریب به اتفاق افراد می گویند رنگ مورد علاقه شان آبی است). رنگ آبی می تواند در درمان بی خوابی موثر باشد و استفاده از رنگ آبی خوابی آرام و عمیق را به همراه دارد.

این رنگ بیش فعالی را در کودکان متوازن می کند، و قدرت تخیل و افکار شهودی (حس ششم) را تقویت می کند. رنگ آبی موجب سردی است و استفاده بیش از اندازه از این رنگ می تواند احساس سردی و دل مردگی، بدبینی، یا جدایی از دیگران را القا کند.

متن کامل این مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد برترین ها
  • ۹۴/۱۱/۱۰
  • بنیاد نوآورد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی