نوآورد

نوآورد بلاگ، وابسته به وبسایت نوآورد در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

نوآورد

نوآورد بلاگ، وابسته به وبسایت نوآورد در حوزه های تغذیه، سلامت، زیبایی و سبک زندگی فعالیت می کند.

  • ۰
  • ۰

وقتی وارد باشگاه می‌شوم، همیشه می‌توانم تعداد زیادی از ورزشکاران را ببینم که همان‌جوری به‌نظر می آیند که سال گذشته بودند، با همان اندازه از وزنه‌ها. اما هر روز هم آنجا هستند، عرق می‌ریزند و به سختی تمرینات بدنسازی را انجام می دهند. حتی پروتئین شِیک‌شان را هم فوراً بعد از تمرینات در اتاق رختکن سرمی‌کشند. اما هیچ پیشرفت قابل توجهی ندارند.

جای تأسف دارد که مصرانه می‌خواهند قوی‌تر و تنومندتر هم بشوند. آن‌ها تمام سعی‌شان را می‌کنند، اما نتیجه‌ای نمی‌گیرند. حقیقت این مسئله اینجاست که بیشتر از۹۰ درصد از مردان، حتی تا حدودی هم به توان و امکان ژنتیکی‌شان برای عضله سازی دست پیدا نمی‌کنند. بله، من در مورد آن‌هایی صحبت می‌کنم که با هدف عضله سازی تمرینات بدنسازی انجام می دهند.

یکی از دلایلی که این ورزشکاران، در تمرینات بدنسازی با شکست مواجه می‌شوند این است آن‌ها مجلات و وبسایت‌های زیادی در مورد بدنسازی را مرور می‌کنند که هدف اصلی‌شان بیشتر، فروش مکمل‌ها و برنامه‌های تمرینی است تا کمک واقعی به افراد برای ارتقاء بدن‌شان.

نتیجه این می‌شود که در همه جا پیگیر رژیم‌ها و برنامه‌های تمرینی بی‌فایده‌ای هستند که آن‌ها را به جایی نمی‌رساند، غیر از این‌که سرشان را به دیوار ناکامی و فرسودگی بکوبد. در این مطلب ۷ مورد از رایج‌ترین اشتباهات تمرینات بدنسازی به منظور عضله سازی را به همراه توصیه‌های فوری برای اصلاح آن‌ها ارائه می‌ کنیم.

7 اشتباه در انجام تمرینات بدنسازی

انجام ندادن این چهار تمرین
در مورد خود تمرینات باید گفت که همه آن‌ها یکسان به‌وجود نیامده‌اند
. تقریباً هر تمرینی می‌تواند در یکی از این دو قسمت قرار بگیرد: حرکات تنها و حرکات ترکیبی. حرکات تنها، فقط یک گروه عضلانی را مورد هدف قرار داده در حالی‌که تمرینات ترکیبی، همزمان چند گروه عضلانی را هدف می‌گیرند.

برای مثال، تمرینات عضلات دوسر، تنها هدف‌شان، عضلات دو سر است، اما بالا کشیدن با مثلاً بارفیکس، عضلات دوسر و پشت و کمرتان را مورد هدف دارد. به همین علت، شما می‌توانید با حرکات ترکیبی، وزنه‌های سنگین‌تری را بردارید و همان‌طور که در شماره یک توضیح دادیم، زدن وزنه‌های سنگین‌تر، همان چیزی است که در نهایت باعث ایجاد بافت‌های عضلانی جدید در بدن می‌شود. اگر هدف‌تان قوی‌تر شدن است، این چهار تمرین ترکیبی را انجام دهید، عضلات‌تان شروع به رشد خواهند کرد:

  1. اسکوات با هالتر از پشت
  2. پرس سینه با هالتر روی نیمکت
  3. ددلیفت
  4. سرشانه هالتر ایستاده از جلو

ترکیب این حرکات باهم، روی هر عضله‌ای در بدن‌تان کار می‌کند و همچنین در الگوهای حرکات عملی، ایجاد قدرت می‌نماید، به همین دلیل جزو تمرینات اصلی ورزشکاران حرفه‌ای محسوب می‌شوند. بنابراین از این تمرینات غافل نشوید.

زدن وزنه‌هایی که به اندازه کافی سنگین نیستند
وقتی قرار است عضله بسازید، مهم‌ترین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که قوی‌تر شوید. وقتی خودتان را وادار به باشگاه رفتن و زدن وزنه‌های سنگین و سنگین‌تر می‌کنید، بدن‌تان هم مجبور می‌شود خودش را تطبیق دهد.

هربار که وزنه‌ای سنگین‌تر از دفعه پیش را برمی‌دارید، بدن‌تان در معرض محرکی قوی‌تر از آنچه که دفعه پیش با آن مواجه بود، قرار می‌گیرد و فقط با تولید کردن بافت عضلانی جدید می‌تواند به این محرک پاسخ داده و خودش را با تقاضاهای جدید سازگار و همراه کند. اما اگر خودتان را مجبور به قوی‌تر شدن نکنید، بدن‌تان هم دلیلی برای وفق دادن نخواهد داشت.

متن کامل این مقاله در وبسایت نوآورد قابل مشاهده است.

منبع: نوآورد علم ورزش

  • ۹۴/۱۱/۱۰
  • بنیاد نوآورد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی